Mas d’en Perí

Dues fileres per Terrassa, sòls de llicorella, ceps formats amb un sol braç i un portaempelt molt poc productiu, conformen el meu paisatge i la meva vida.

Mas d’en Perí és una masia que data de mitjans del s. XIX. L’anterior propietari elaborava vins a la finca, i encara queden algunes restes de l’antic celler al Mas. La meva família el va adquirir a finals dels 50 i jo sóc la tercera generació que treballa la terra però la primera a aventurar-se a elaborar vi.

17 ha formen la finca però de moment només hi ha 4 plantades. Fa 15 anys, el meu pare va decidir plantar garnatxa i carinyena. Ara amb el creixement del projecte, he decidit plantar 3 ha més de varietats blanques i una mica més de garnatxa.

Segueixo una línia sostenible i treballo amb la intenció de fer vins amb mínima intervenció

Qui sóc i què faig

Treballo el camp, elaboro el meu vi i intento des de la més absoluta transparència, extreure el millor que em dóna la terra. Tot el que tinc al meu voltant són segles d’història, així que només puc seguir treballant en allò que tant estimo. M’agradaria ser capaç d’aportar el meu granet de sorra amb la meva viticultura, treballant l’enologia o sent capaç de ser feliç veient el meu vi a les taules de la gent del poble. Interpreto el territori des de dintre. Trepitjo els sòls i em sento tan arrelada que les terrasses de la vinya són un dels pilars de la meva vida. Un cop estic al punt més alt de Mas d’en Perí, miro al meu voltant, i el que vegi m’assegura que res pot sortir malament. Els moments que configuren el meu dia a dia són els més importants, gaudir del que faig a cada moment em fa saber que estic anant pel bon camí. Encara em queda un llarg camí a recórrer. Vols que el fem junts?

Sóc dona, viticultora i del Priorat Interpreto la vinya i el paisatge en les meves elaboracions

El projecte

Les coses arriben quan han d’arribar, ni abans ni després. Les històries més boniques, són moltes vegades les menys esperades. Sempre he estat vinculada al món del vi. Després d’estudiar Enologia a l’escola Jaume Ciurana, he col·laborat i treballat en diferents projectes. També hem cooperat en la zonificació de la DO Montsant. Com veieu no hi ha camí vínic que es resisteixi. El meu últim projecte en un celler del Priorat i tot i que estava molt feliç, una guspira es va encendre. Es va obrir davant meu la possibilitat de formar part de la història de la família, fent-me càrrec de Mas d’en Perí. Després de tants anys treballant al sector, va ser un regal que la meva família m’oferís començar un nou projecte. Una oportunitat única i irrepetible va aparèixer davant els meus ulls i no vaig poder dir que no. El meu moment havia arribat.